Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Spiralinnbindingsmaskiner

Spiralinnbindingsmaskin

Ønsker du å profesjonelt binde dokumenter og presentasjoner? Våre spiralinnbindingsmaskiner er den ideelle løsningen for å skape presentasjoner med et profesjonelt utseende og holdbarhet. 

Våre spiralinnbindingsmaskiner er utformet med fokus på funksjonalitet og enkel bruk. Med ulike kapasiteter og størrelser kan du velge den som passer best for dine prosjekter. 

Våre spiralinnbindingsmaskiner er egnet for både små og store prosjekter, og sikrer at dokumentene dine ser profesjonelle ut og holder seg sammen i lang tid. Uansett om du trenger å binde rapporter, presentasjoner eller håndbøker, har vi en spiralinnbindingsmaskin som passer for deg.

Les merShow less
Filtrer etter
Referanse: 5622600
kr 17,487.50 (inkl. mva)
Stansemaskin Albyco D600. Stanser 25 ark. Elektrisk stans. Stans aktiveres av fotpedal for rask og effektiv innbinding. Utskiftbare stanseverktøy for 3:1 og 2:1 stansing/innbinding samt plastspiraler. Stanseverktøy...
Referanse: 2134220-A
kr 36,237.50 (inkl. mva)
Stansemaskin Albyco Ultrapunch Den nye Albyco UltraPunch kraftige stasjonære stansemaskin stanser stanser opptil 35 ark! På grunn av muligheten for raskt utskiftbare stanseblokker, kan dette kraftsenteret brukes...

Meny