Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Om oss

Kontorproffen har et stort og komplett utvalg av kontorrekvisita og annet utstyr til bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. 

Med fokus på utvalg, service og kompetanse skal vi kunne gi deg en god handleopplevelse der du skal kunne handle enkelt selv, men også ha mulighet til å prate med noen som kan hjelpe deg. Vi har medarbeidere med lang erfaring i bransjen, som kan gi personlig service, råd og hjelpe til med å finne riktig produkt. Vi er tilgjengelig på chat, telefon og epost. 

Vi har gjort det enkelt med transparent prising i vår nettbutikk. Du trenger ikke noen forhandlet avtale for å handle med oss. Om du ønsker, kan vi også se på en avtale til akkurat din bedrift, der vi går gjennom hva dere bruker og lager en spesialavtale på dette. 

Kontorproffen har ca. 20.000 varelinjer i nettbutikken, det aller meste er lagerført i egne eller eksterne lager. Vi har også en del varer som kan bestilles på forespørsel, disse er merket i nettbutikken.

Vi samarbeider med de største produsenter og distributørene i bransjen, og kan tilby bredt sortiment samt rask og presis levering i hele Norge.

Vår nettbutikk inneholder alt du trenger til arbeidsplassen samlet på ett sted. I vårt sortiment finner du kontorrekvisita, blekk og toner, kontormaskiner, kontorpapir, emballasje, tørk og renhold, kantineprodukter samt kontormøbler.

Kontorproffen.no er store på kontormaskiner, og har norges beste utvalg av lamineringsmaskiner, makuleringsmaskiner, skjæremaskiner og innbindingsmaskiner. I tillegg er vi Gold Partner hos Evolis i Frankrike på plastkortskrivere. Dette gjør at vi kan tilby maskiner i alle kvaliteter og prisklasser. Ta kontakt med oss om du trenger hjelp til å velge riktig produkt. 

Vi har gode avtaler med de store logistikkleverandørene i Norge som Bring, Postnord og Schenker. De alle fleste leveransene blir levert med Posten/Bring.

Kontorproffen.no er et norsk selskap med norsk kundeservice. 

Vi håper du får en hyggelig opplevelse med oss og husk at er det noe lurer på er det bare å ta kontakt! 

Meny