Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Etikettskriver Zebra ZD421T

ZD421 er designet for å håndtere avansert teknologi. Den har en nyskapende arkitektur og er konstruert for å drive fremtidig utskrift. Til sammenligning er den 30 % kraftigere enn ZD420-serien og 700 % mer enn GK-serien. Dette lar deg kjøre flere oppgaver, utføre flere operasjoner samtidig, opprettholde sikkerheten og være klar for det neste.

Les merShow less
kr 4,975.00 (eks. MVA)
Ikke på lager
Referanse:
ZD4A042-30EE00EZ
Merke:
Beskrivelse

ZD421 4-tommers skrivebordsskrivere

 

Du trenger en pålitelig skriver som leverer kvalitetsytelse, nå og i årene som kommer. Den må tilby nøkkelfunksjoner og være enkel å sette opp, betjene, administrere og vedlikeholde – på stedet eller eksternt. Det må være sikkert, enten det er integrert i nettverket ditt eller ikke, for å forhindre nedetid og kostbare cyberangrep. Du trenger det. Zebra leverer det, i mer enn 50 år. Vi designer skriverne våre for å matche arbeidsflytene dine, og sikrer at de er problemfrie og klare til å jobbe. Dag inn og dag ut. Vi nyter alltid for å levere det beste for å hjelpe deg med å fremme virksomheten din og være klar for det neste. ZD421-skrivere bygger på arven fra Zebras populære GK-serie, og legger til enda flere funksjoner og sikkerhetstiltak for å sette deg opp for mange års bruk.

ENKEL Å BRUKE

Intuitiv og kraftig drift

ZD421 tilbyr nye, avanserte funksjoner som gjør at den skiller seg fra hverandre. Den inkluderer et nytt, mer intuitivt brukergrensesnitt, kraftig arkitektur og trådløst sett som kan oppgraderes i felten. Den har også ny medieguide og mediehåndteringsdesign som gjør den daglige driften enda enklere.


FLEKSIBEL FOR Å STØTTE NESTEN ALLE BRUKSTILFELLER

Flere modeller for å matche dine behov

Tilgjengelig i modeller med direkte termisk, termisk overføring, helsevesen og båndkassetter, oppfyller ZD421 en lang rekke brukskrav.


KLAR FOR NÅ OG HVA SOM SKJER VIDERE

Få mange års utskriftsytelse

ZD421 er designet for å håndtere avansert teknologi. Den har en nyskapende arkitektur og er konstruert for å drive fremtidig utskrift. Til sammenligning er den 30 % kraftigere enn ZD420-serien og 700 % mer enn GK-serien. Dette lar deg kjøre flere oppgaver, utføre flere operasjoner samtidig, opprettholde sikkerheten og være klar for det neste.

Bakoverkompatibel med praktisk talt alle eksisterende skrivere

Distribuer din ZD421 i din eksisterende skriverpark med tillit. Bruk de samme etikettformatene og applikasjonene du bruker i dag. Den støtter både EPL- og ZPL-skriverspråk, og kan emulere språk som normalt er assosiert med andre skrivermerker ved å bruke Zebras Print DNA-verktøy, Virtual Devices.

Koble det på din måte

Integrer din ZD421 i dine eksisterende kablede og trådløse nettverk, eller koble den direkte til en hvilken som helst PC. Hver ZD421 leveres som standard med USB og USB Host, og tilbyr valgfri Ethernet, seriell og dobbel trådløs radio med rask 802.11ac Wi-Fi og Bluetooth 4.1. Skriv ut fra hvilken som helst Windows®-, Android™- eller iOS-enhet. Få din ZD421 i gang med Zebras mobilapp for skriveroppsett ved hjelp av Bluetooth Low Energy (BLE). Bruk den medfølgende Print Touch-taggen (NFC) for å bare trykke for å pare og skrive ut.


AVANSERT FLEKSIBILITET OG FUNKSJONER

Betjen enkelt og se status på et øyeblikk

Slipp gjetning av skriverstatus med ZD421s fem LED-ikoner for å umiddelbart se hva som trengs for å holde skriverne i gang, fra etterfylling av media til å løse skriverproblemer. Det avanserte brukergrensesnittet med tre knapper erstatter det typiske grensesnittet med én knapp/enkelt lys som er vanlig i stasjonære skrivere for å tilby ekstra funksjonalitet og kontroll. Og fargekodede berøringspunkter leder deg gjennom mediehåndteringsoppgaver for raske medieskift.

Banebrytende kassett for umiddelbare båndskift

ZD421 er den eneste termiske skriveren som tilbyr en båndkassett som tar bare noen få sekunder å laste med idiotsikker, enveis, førstegangs og umiddelbar lasting hver gang. Den smarte brikken i båndet gir deg beskjed når båndet må skiftes.

Gjør din ZD421 om til en bærbar skriver

Transporter enkelt din ZD421-skriver på en vogn eller med Zebras valgfrie bæreveske ved å bruke batterialternativet. Skriv ut på stedet for å redusere trinnene og øke produktiviteten. Kraft gjennom et fullt skift med høykapasitetsbatteriet.

Bevegelig sensor for omfattende mediekompatibilitet

ZD421s bevegelige mediesensor lar deg bruke praktisk talt alle medier for større fleksibilitet på tvers av en rekke bruksområder.

PRINT DNA SOFTWARE SUITE, DIN INNEBYGDE FORDEL

Skriv ut sikkert og trygt, uten problemer

Print DNA-pakke med programvare, drevet av vårt Link-OS-operativsystem, vil få skriveren i gang raskt og sikkert. Skriv ut konsekvent og uavbrutt med en løsning som er fullt integrert og interoperabel, og som vil gjøre det mulig for skriveren å utvikle seg med bedriftens behov.

Oppdater, feilsøk og overvåk – alt fra ett sted

Med Zebras Printer Profile Manager Enterprise, en del av Print DNA, har du muligheten til enkelt å administrere, sikre og feilsøke nettverksskriverne fra ett eksternt sted. Administrer én skriver, en gruppe spesifikke skrivere eller alle skrivere hvor som helst i verden.

Enestående, trygg skriversikkerhet

Beskytt deg mot cyberangrep med Zebras PrintSecure, en del av Print DNA. Konfigurer skriverne dine enkelt via sikre tilkoblinger, identifiser sårbarheter, blokker uautorisert tilgang og mer.


UTFORSK MANAGED PRINT SERVICES (MPS) MED ASSURANCE

Zebras termiske skrivere med utskrifts-DNA gjør MPS enkelt

Ønsker du å få kontroll og synlighet over skriverparkene dine med MPS? Med Print DNA-programvareverktøysettet kan Zebra MPS-leverandøren din eksternt administrere og optimalisere skriverne dine, spore og automatisere rekvisitapåfylling og sørge for sikkerhet.


REKVISITA, SERVICE OG SUPPORT

Sebra-sertifiserte rekvisita

Utskriftsrekvisita gir en digital stemme for eiendeler i hele forsyningskjeden. Du stoler på at de sprer kritiske data i hele organisasjonen. Hvis noe går galt med utskriftsrekvisita, blir driften avbrutt, produktiviteten lider og kostnadene øker. Det er derfor vi designer, produserer og forhåndstester vår egen serie med etiketter, etiketter og kvitteringspapir for å sikre konsistent, optimalisert ytelse i Zebra-skriveren din. For bransjeledende kvalitet, service og ekspertise, velg Zebra Certified Supplies.

Støttet av Zebras verdensomspennende service og støtte

Få tilgang til reparasjonsstøttetjenester hvor som helst rundt om i verden gjennom Zebra og dets pålitelige nettverk av mer enn 10 000 partnere. Zebra OneCare™ gir forbedret dekning som overgår standardgarantien. Få økt beskyttelse med ZD421s standard to års garanti.

Les merShow less
Produktdetaljer
ZD4A042-30EE00EZ
Sist vist
Referanse: ZD4A042-30EE00EZ
kr 4,975.00 (eks. MVA)
ZD421 er designet for å håndtere avansert teknologi. Den har en nyskapende arkitektur og er konstruert for å drive fremtidig utskrift. Til sammenligning er den 30 % kraftigere enn ZD420-serien og 700 % mer enn...
Referanse: 168658
kr 289.43 (eks. MVA)
Denne originale Brother CZ1002 taperullen lar deg skrive ut fargeetiketter for en rekke merkebehov. Den kan brukes på kontoret eller hjemme for å identifisere filer, bokser, hyller, personlige eiendeler eller andre...
Referanse: 265109
kr 407.22 (eks. MVA)
Hold orden på viktige dokumenter med disse blå Esselte-papirbeskyttelsene av høy kvalitet med blå faner. Lag et fargekodet arkiveringssystem med disse anvendelige Esselte-lommene. En blå fane på høyre side på hver...
Referanse: 6500884
kr 54.28 (eks. MVA) kr 67.85
Rengjøringsmiddel Greenspeed® 500 ml spray med rengjøringsmiddel til glass. Etterlater en skinnende blank overflate. Klar til bruk og velegnet til alle vannavstøtende overflater som speil, vinduer, skjermer og...
Referanse: 264519
kr 987.96 (eks. MVA)
Averys hvite L7162-100 etiketter med QuickPEEL™ er perfekt til store brevforsendelser og etikettstørrelsen er spesielt god til M65-konvolutter Gir pakkene og brevene dine et profesjonelt uttrykk. - Kompatible med...
Referanse: 252371
kr 173.77 (eks. MVA)
Deltaco USB C til USB C-kabel med 5Gbit / s overføringshastighet og opp til 5A utgangsstrøm DELTACO USB C til USB C-kabel, 5Gbit / s, 5A, 1m, sort - 5-års garanti - USB-IF sertifisert - E-Marker chipset -...
16 andre produkter i samme kategori:
Referanse: ZD4A042-D0EM00EZ
kr 3,990.00 (eks. MVA)
Zebra ZD421 DT Direct Thermal etikettskriver (ZD4A042-D0EM00EZ). Zebra ZD421 er en direkte termisk etikettskriver. På grunn av sin lille størrelse og enkle betjening, er Zebra ZD420 en perfekt skrivebordsetikettskriver.
Referanse: TSCDA310
kr 4,950.00 (eks. MVA)
Etikettskriver TSC DA310. Denne serien med DA-termiske skrivebordsskrivere er ideell for en rekke bruksområder, inkludert produktmerking, salgspunkt, detaljhandel, små kontorer, forsendelsesetiketter og andre etikett-...
Referanse: TSCDA220
kr 3,950.00 (eks. MVA)
Etikettskriver TSC DA220. Denne serien med DA-termiske skrivebordsskrivere er ideell for en rekke bruksområder, inkludert produktmerking, salgspunkt, detaljhandel, små kontorer, forsendelsesetiketter og andre etikett-...
Referanse: 268978
kr 3,230.37 (eks. MVA)
Brother QL1100NWBC er en profesjonell termo etikettskriver for leveranseetiketter med en utskriftshastighet på opptil 110 mm per sekund og en utskriftsoppløsning på 300 x 300 dpi. Etikettskriveren har støtte for minst...
Referanse: TSCDA210
kr 2,990.00 (eks. MVA)
Etikettskriver TSC DA210. Denne serien med DA-termiske skrivebordsskrivere er ideell for en rekke bruksområder, inkludert produktmerking, salgspunkt, detaljhandel, små kontorer, forsendelsesetiketter og andre etikett-...
Referanse: ZD4A022-D0EM00EZ
kr 3,279.00 (eks. MVA)
Den 203 dpi termiske skriveren Zebra ZD411 som en grunnmodell med avrivningskant. I det slagfaste ABS-plasthuset, med en dobbeltvegget rammekonstruksjon, kan denne kompakte etikettskriveren brukes på svært liten plass. 
Referanse: 225739
kr 12,785.88 (eks. MVA)
4-tommers industriell etikettskriver for høyt utskriftsvolum med termisk overføringsteknologi og direkte termisk utskriftsteknologi TT/DT. BarTender UltraLite Edition og Brother Printer Management Tool finnes for...
Referanse: 270330
kr 1,473.03 (eks. MVA)
Brother QL810Wc er en rask etikettskriver for utskrift av adresseetiketter, leveranseetiketter, skilt og for merking av mapper. Skriv ut etiketter i opptil 62 mm bredde fra PC, Mac, smarttelefon eller nettbrett...
Referanse: ZD4A022-D0EE00EZ
kr 3,690.00 (eks. MVA)
Den 203 dpi termiske skriveren Zebra ZD411 som en grunnmodell med avrivningskant. I det slagfaste ABS-plasthuset, med en dobbeltvegget rammekonstruksjon, kan denne kompakte etikettskriveren brukes på svært liten plass. 
Referanse: ZD41022-D0EE00EZ
kr 3,549.00 (eks. MVA)
ZD410 er den minste skriveren i sin klasse, og passer lett inn på skrivebordet eller hyllen med mest plass. Tilgjengelig med enten 203 dpi eller 300 dpi utskriftsoppløsning, er ZD410 ideell for utskrift av etiketter...
Referanse: 778603
kr 1,345.46 (eks. MVA)
Profesjonell etikettskriver med 'Plug & Print', trenger ikke innstallering ved bruk av programvare light. DK etiketter i faste formater og løpende lengder, papir og plast opptil 62mm bredde. - 22 forskjellige...
Referanse: 210601
kr 3,406.90 (eks. MVA)
DYMO® LabelWriter™ 450 Twin Turbo har plass til 2 etikettruller samtidig for mer effektiv etikettproduksjon. LabelWriter™-etikettmaskin leverer profesjonelle kvalitetsetiketter av alle typer. DYMO® LabelWriter™ 450...
Referanse: ZD41022-D0E000EZ
kr 2,690.00 (eks. MVA)
ZD410 er den minste skriveren i sin klasse, og passer lett inn på skrivebordet eller hyllen med mest plass. Tilgjengelig med enten 203 dpi eller 300 dpi utskriftsoppløsning, er ZD410 ideell for utskrift av etiketter...

Meny