Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Plastkortskriver EVOLIS Primacy 2 Duplex

En kortskriver med høy ytelse, for å lage dine egne kort med et passende sikkerhetsnivå.

En overlegen samling av kortutskriftsteknologi

Omskriv utskriftsteknologi, skanner, 200-kortmater, kolorimetrisk profil, Kineclipse®, digital sletting, dobbel overlegg, UV-effekt... Aldri før har vi sett så mange funksjoner og alternativer i en enkeltkortskriver .

Les merShow less
kr 19,190.00 (eks. MVA)
1-3 dager
På lager
Referanse:
EVOP2Duplex
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Vi er norsk forhandler av Evolis, og alle varer tas fra offisiell importør i Norge. Dette gir deg som kunde trygghet med tanke på garantier og service.


**Husk å bestille rensesett til skriveren, den må renses med jevne mellomrom for å beholde kvaliteten. **

 

Evolis Primacy 2 duplex kortprinter 

En kortskriver med høy ytelse, for å lage dine egne kort med et passende sikkerhetsnivå.

En overlegen samling av kortutskriftsteknologi

Omskriv utskriftsteknologi, skanner, 200-kortmater, kolorimetrisk profil, Kineclipse®, digital sletting, dobbel overlegg, UV-effekt... Aldri før har vi sett så mange funksjoner og alternativer i en enkeltkortskriver.
 
Velkommen til Primacy 2.
 
Til tjeneste i dag – og i fremtiden.

Med alle mulighetene den gir, kan Primacy 2 dekke alle behovene du har i dag . Og de du har i fremtiden også. Hvordan? Takket være de mange funksjonene som enkelt kan legges til gjennom hele levetiden: dobbeltsidig utskrift, 200-korts mater, kodere, lamineringsmodul, LCD-panel. Du kan installere disse nye alternativene selv veldig enkelt, og fra komforten av dine egne lokaler.
 
Holdbarheten til Primacy 2 oppnås også takket være dens robusthet. Det er derfor vi har optimert skrivehodebeskyttelsen for å gi den enda lengre levetid. Du kan også stole på 3-års garanti og til og med velge en ekstra forlengelse for enda mer trygghet.


 
Utskriftsteknologi, pluss omskriving.

Primacy 2 inkorporerer utskriftsteknologien sublimering for å lage fargekort og termisk overføring for monokrome kort. I tillegg til disse 2 teknologiene tilbyr vi deg et steg videre. Med Primacy 2 kan du også skrive ut på overskrivbare kort med vår omskrivingsteknologi . Denne funksjonen, tilgjengelig som standard på Primacy 2, lar deg skrive ut, slette og skrive ut det samme kortet på nytt i løpet av sekunder.

Denne økonomiske og praktiske bruken er spesielt relevant ved utstedelse av midlertidige kort og merker eller de som sannsynligvis vil bli oppdatert regelmessig ( besøksmerker , studentkort , lojalitetskort , etc.).
 
Du trenger ikke velge mellom kvantitet og kvalitet.

Primacy 2 gir deg begge deler: en utskriftskapasitet som passer for mellomstore til store opplag og høykvalitetsutskrifter.
 
Utskriftshastigheten på opptil 280 kort i timen , kombinert med 100- eller 200-kortmateren , er de to viktigste fordelene ved Primacy 2 som gjør at den kan nå et høyt nivå av produktivitet og autonomi. I tillegg til dette lar dens høyoppløselige utskriftsmodus kombinert med dens kolorimetriske profil så nær virkelige farger som mulig deg få en gjengivelse av høy kvalitet på alle kortene dine.
 
Enda mer sikkerhet og holdbarhet for kortene dine.

Fra de enkleste til de sikreste kortene, Primacy 2 kan gjøre alt. Du kan velge sikkerhetsnivå avhengig av dine krav:
·Kodere : koder kontakt- eller kontaktløse brikker og magnetstrimler med våre forskjellige kodere. Velg de du trenger når du kjøper eller legg dem til gjennom hele levetiden til Primacy 2.
·UV-effekt : takket være det spesifikke YMCKOO-båndet, eller via overleggslaget til våre standardfargebånd knyttet til lamineringsmodulen, kan du legge til en UV-effekt til kortene dine for å gi dem et høyere sikkerhetsnivå.
·Dobbelt overleggslag : et dobbelt overleggslag betyr optimalisert holdbarhet for dine trykte kort. Dette doble laget med lakk gir forbedret slitasje- og slitasjebeskyttelse, med 3 ganger så høy slitestyrke som standard YMCKO-bånd.
·Lamineringsmodul : bestilles samtidig med Primacy 2 eller legges til etter behov, lar lamineringsmodulen deg integrere avanserte sikkerhets- og beskyttelseselementer (lakk, patch eller generiske eller tilpassede hologrammer). Lamineringsmodulen er den essensielle funksjonen for et optimalt nivå av sikkerhet og holdbarhet.
·Skanner : skanneren lar deg kontrollere at elementene på kortene dine er skrevet ut riktig og holde en utskriftshistorikk


De utskrevne dataene trenger også sikkerhet.

 

Når du tilpasser et kort med personlige data, sendes dataene til skriveren slik at den kan starte personaliseringen. Når utskriften er ferdig, er denne informasjonen lesbar på båndet. Hvordan kan vi sikre at ingen data forblir tilgjengelig, enten digitalt fra skriverens minne eller fysisk fra båndet?
For å oppnå dette, inkorporerer Primacy 2 to teknologier:
Kineclipse® : Den sensitive informasjonen på båndet etter utskrift gjøres uleselig av et maskeringssystem.
Digital sletting : Dataene som sendes til skriveren slettes automatisk fra minnet.


Lås Primacy 2 for å beskytte den bedre.

Mekanisk låsing med nøkkel på Primacy 2 forhindrer at skriveren åpnes. Tilgang til det indre av maskinen og til materen er kun mulig hvis du er i besittelse av nøkkelen. Med andre ord er forbruksmateriell (kort, bånd, etc.) og alle komponenter som kan bli stjålet (som kodere) beskyttet.
 
Trenger hjelp? Skann QR-koden!

Vi har designet Primacy 2 for å gjøre all utskrift så enkel som mulig. Og vi vet at du kan trenge litt hjelp fra tid til annen. Det er derfor LCD-skjermversjonen av Primacy 2 hjelper deg ved å vise QR-koder. Når du trenger hjelp, viser den en QR-kode på skjermen, som du kan skanne for å gå direkte til informasjonen du trenger.

  • Primacy 2-kortskriver
  • Direkte-til-kort fargestoff-sublimering/harpiks termisk overføring/ omskriving
  • Kant-til-kant-utskrift, enkelt- eller tosidig
  • Tilpassbar 300 x 600 dpi oppløsning (farge- og monokrom utskrift) eller 300 x 1200 dpi oppløsning (kun monokrom utskrift)
  • Grensesnitt: USB, Ethernet, Wifi (valgfritt)
  • Materkapasitet: 200 kort (valgfritt), Materkapasitet: 100 kort
  • Trykkytelse
  • Enkel side: 280 kort/time
  • Dobbeltside: 170 kort/time
  • Dual-sided Card Lamination Module (CLM) som ekstrautstyr
  • 3 års garanti
  • Leveres med cardPresso XXS for design og redigering av merker

Les merShow less
Produktdetaljer
EVOP2Duplex

Dataark

En- eller tosidig
Tosidig
Print teknologi
Direct To Card
Oppløsning
300 DPI
Innmagasin
100 kort
Utmagasin
100 kort
Kodemoduler
Ingen
Lamineringsmodul
Nei
Tilkobling
USB/Nettverk
Medfølgende programvare
cardPresso XXS
Garanti
3 år
Vedlegg
Evolis Primacy 2 produktark
Evolis Primacy 2 produktark.pdf
Last ned (2.01MB)
Evolis Primacy 2 Teknisk data
Evolis Primacy 2 Teknisk data.pdf
Last ned (135.3KB)
kompatibilitetskart.pdf
Evolis Primacy 2 kompatibilitetskart
Last ned (65.19KB)
Sist vist
Referanse: EVOP2Duplex
kr 19,190.00 (eks. MVA)
En kortskriver med høy ytelse, for å lage dine egne kort med et passende sikkerhetsnivå. En overlegen samling av kortutskriftsteknologi Omskriv utskriftsteknologi, skanner, 200-kortmater, kolorimetrisk profil,...
Referanse: 153031
kr 181.85 (eks. MVA)
Rapid® Nr. 13 High Performance™¿ stifter av fin ståltråd har presise stifteben som lett trenger gjennom tekstiler. Rapid® Nr. 13 High Performance-stifter er laget av tynn, galvanisert ståltråd som beskytter dem mot...
Referanse: 268135
kr 31.00 (eks. MVA)
Plastomslag med L-formet åpning på topp og høyre side, med hakk for enkel innsetting av dokumenter. Ideell for arkivering av A4-ark. Exacompta plastomslag er ideell for å oppbevare dokumentene dine over lang tid....
Referanse: 187530
kr 691.16 (eks. MVA)
Disse ekstra sterke, permanente, Averys L4778-20 hvite etikettene er værbestandige, slik at de kan brukes både innendørs og utendørs. Disse slitesterke og robuste etikettene fra Avery er værbestandige og mye...
Referanse: 280480
kr 56.44 (eks. MVA)
Høyabsorberende og sterile kompresser fra Norgesplaster® Disse sterile og høyabsorberende kompressene er perfekte til sår som er moderat til rikelig væskende. De har en spesialbehandlet overflate på begge sider som...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Referanse: RCT223NAAA
kr 679.00 (eks. MVA)
Svart fargebånd til Evolis Primacy 2. Oppnå imponerende utskriftsresultater med Fargebåndet Evolis Primacy2 Svart 2000 Print. Dette fargebåndet er spesielt designet for å fungere sømløst med Evolis Primacy2...
Referanse: R5F208E100
kr 1,206.33 (eks. MVA)
Fullfargebånd med 5 Panel YMCKO for 300 print til Evolis Primacy 2.Gjenomsiktig overlegg som sikrer lengre holdbarhet på printen.Evolis High Trust® fargebånd sikrer førsteklasses utskrifter og enkel håndtering.Passer...
12 andre produkter i samme kategori:
Referanse: EVOB12U0000RS
kr 6,790.00 (eks. MVA)
Plastkortskriveren Badgy100 passer perfekt til dine enkelte utskriftsbehov og er perfekt for begrensede budsjetter. Dessuten betyr utskriftshastigheten at du kan lage et personlig kort på mindre enn et minutt....
Referanse: PM2-0001-E
kr 15,990.00 (eks. MVA)
Primacy 2 er en ny og oppgradert modell for klassikeren og toppselgeren Primacy.Primacy var verdens mest solgte kortprinter. Overlegen kvalitet i kombinasjon med brukervennlighet ga «beste-kjøp».Primacy 2 viderefører...
Referanse: 187116
kr 13,690.00 (eks. MVA)
Edikio FLEX er den perfekte pakkeløsningen som har alt du trenger for raskt og enkelt lage høykvalitets plastkort for merking av matvarer med allergener etter Mattilsynets krav.
Referanse: EA2U0000BS-BS001
kr 7,350.00 (eks. MVA)
Edikio Access er den perfekte pakkeløsningen som har alt du trenger for raskt og enkelt lage høykvalitets plastkort for merking av matvarer med allergener etter Mattilsynets krav.
Referanse: AV1H0000BD
kr 45,990.00 (eks. MVA)
Plastkortskriveren Evolis Avansia kan trykke plastkort med høyoppløsning, noe som gir en helt utrolig kvalitet. Den gir en svært god sikkerhet. Den har mulighet for tosidig utskrift og kantløs print. Maskinen kan...
Referanse: B22U0000RS
kr 7,779.00 (eks. MVA)
Evolis Badgy 200 er en kompakt, lett og økonomisk plastkortskriver som er enkel i bruk. Den skriver ut 95 ensidige fargekort per time med en oppløsning på 300 dpi som gjør utskriftskvaliteten svært god.Det følger med...
Referanse: Primacy-kampanje
kr 17,990.00 (eks. MVA)
Primacy 2 er en ny og oppgradert modell for klassikeren og toppselgeren Primacy.Primacy var verdens mest solgte kortprinter. Overlegen kvalitet i kombinasjon med brukervennlighet ga «beste-kjøp».Primacy 2 viderefører...
Referanse: Agilia-kampanje
kr 43,990.00 (eks. MVA)
Evolis Agilia kortprinter - Dette er en to-sidig printer. Høyeste utskriftskvalitet med reftansfer teknologien. Agilia benytter retransfer-teknologi som gir kortene dine en perfekt finish og tilbyr et bredt utvalg...
Referanse: AG1-0011
kr 39,990.00 (eks. MVA)
Evolis Agilia kortprinter - Dette er en to-sidig printer med 600 dpi oppløsning.  Høyeste utskriftskvalitet med reftansfer teknologien. Agilia benytter retransfer-teknologi som gir kortene dine en perfekt finish og...
Referanse: ZN1U0000RS
kr 10,249.00 (eks. MVA)
Zenius Classic er en brukervennlig plastkortprinter som printer ensidig i fullfarge. Den egner seg til produksjon av plastkort for pris og allegimering av matvarer. Zenius printer kant-til-kant med en oppløsning på...
Referanse: ED1H0000CD-BS003
kr 19,490.00 (eks. MVA)
Edikio DUPLEX er den perfekte pakkeløsningen som har alt du trenger for raskt og enkelt lage høykvalitets plastkort for merking av matvarer med allergener etter Mattilsynets krav.
Referanse: Zenius-kampanje
kr 11,990.00 (eks. MVA)
Kortprinter Evolis Zenius - kampanjepakke som inneholder 100 stk plastkort, fargebånd til 200 print, rensesett og supportavtale for 1 år. En meget god plastkortskriver som dekke de fleste behov.

Meny